کاهش 369 دلاری قیمت مس
- توضیحات

روز جمعه اول مهر ماه، قیمت مس در LME نسبت به روز معاملاتی پیشین، 4.7 درصد افت پیدا کرد و به هفت هزار و 446 دلار رسید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، قیمت مس در روز جمعه اول مهر ماه در معاملات بورس فلزات لندن نسبت به روز پنجشنبه 31 شهریور ماه، 4.7 درصد معادل 369 دلار نسبت به روز معاملاتی قبل از آن کاهش یافت و نسبت به هفته پیشین، 4.4 درصد افت را تجربه کرد و به هفت هزار و 446 دلار رسید. قیمت مس در روز پنجشنبه 31 شهریور ماه، هفت هزار و 815
دلار بود.
قیمت سه ماهه مس در معاملات جمعه اول مهر ماه، 4.2 درصد معادل 327 دلار نسبت به روز معاملاتی قبل، کاهش و نسبت به هفته پیشین، 3.3 درصد افت داشته است.
روند قیمت و موجودی انبار مس در بورس فلزات لندن طی دو هفته اخیر در نمودار 1 قابل مشاهده است. طبق این نمودار، موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن در روز جمعه اول مهر ماه، با افزایش یک هزار و 950 تنی، از 122 هزار و 775 تن به 124 هزار و 725 تن رسیده است.
طبق نمودار 2، روز جمعه اول مهر ماه در بورس فلزات لندن، قیمت مس در شرایط بکواردیشن به سر میبرد. اختلاف قیمت سه ماهه و نقدی در این روز، برابر با منفی 36 دلار بر تن گزارش شده که نسبت به پنجشنبه 31 شهریور ماه، با افزایش 42 دلار بر تن همراه بوده است.
انتهای پیام//
دیدگاه خود را برای ما بنویسید...