انرژی، عامل رکود اقتصادی آلمان
- توضیحات
پیشبینی میشود هزینه واردات انرژی آلمان در سال جاری، ۱۲۳ میلیارد یورو و طی سال آینده، ۱۳۶ میلیارد یورو دیگر افزایش یابد و در نتیجه، تولید صنعتی کشور به احتمال فراوان کاهش خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، اقتصاد آلمان در یک روند نزولی قرار دارد. جهش اخیر قیمت برق و گاز، قدرت خرید خانوارها را کاهش داده است و منجر به کاهش هزینههای مصرفکننده خصوصی شده است. علاوهبراین، کندی اقتصاد جهانی نه تنها صادرات بلکه فعالیت سرمایهگذاری را نیز کاهش خواهد داد. در نتیجه، اقتصاد آلمان یک بار دیگر به سمت رکود حرکت میکند و این در حالی است که تازه از بحران مربوط به بیماری همهگیر بهبود مییافت.
تحلیلگران اعلام کردند در حالی که در پیشبینی تابستانی خود فرض میکردند که علیرغم فشارها، بهبود خاصل خواهد شد و افزایش شدید تولید ناخالص داخلی را پیشبینی کردند، نگرانیهای ماندگار در مورد حوزه انرژی، آنها را مجبور کرد تا انتظارات خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
اکنون برآورد میشود که تولید ناخالص داخلی در سال جاری، تنها ۱.۴ درصد افزایش یابد. همچنین پیشبینی میشود در سال ۲۰۲۳، این رقم به ۰.۷ درصد کاهش یابد؛ در حالی که پیش از این، این موسسه رشد ۳.۳ درصدی را برای اقتصاد کشور در سال آینده پیشبینی کرده بود.
محققان همچنین انتظار دارند تورم امسال به ۸ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۸.۷ درصد افزایش پیدا کند.
پیشبینی میشود هزینه واردات انرژی آلمان در سال جاری، ۱۲۳ میلیارد یورو و در سال آینده، ۱۳۶ میلیارد یورو دیگر افزایش یابد و در نتیجه تولید صنعتی کشور احتمالا کاهش خواهد یافت.
بر اساس گزارشی از ایلنا، همچنین پیشبینی میشود که قدرت خرید خانوارهای خصوصی ۴.۱ درصد کاهش یابد که شدیدترین کاهش ثبت شده از زمان اتحاد مجدد آلمان در سال ۱۹۹۰ بوده است.
انتهای پیام//
دیدگاه خود را برای ما بنویسید...